2 NAPOS BACH-VIRÁGTERÁPIA Akkreditált TANFOLYAM


Az öngyógyítás valódi módszere!
Oktató: Dr. Széchenyi István
Tanfolyami napok: 2016.12.06.
A tanfolyam időtartama: 2 nap
A tanfolyam díja:
25.000,- Ft.
Egészségügyi szakdolgozóknak járó pontérték: akkreditáció alatt
A tanfolyamon a különböző érzelmi, pszichológiai állapotokat lefedő virágesszenciák megismerése és a kívánt pszichológiai hatás elérésének érdekében a virágesszenciák összeállításának elméleti és gyakorlati oktatása történik.
_
Online jelentkezés: itt>>>
_
A Bach virágterápiáról röviden.
.
Bach virágterápia egy holisztikus természetgyógyászati eljárás, azaz a testre, lélekre és a szellemre egyaránt hat.
Bach doktor módszerének lényege a homeopátia magasabb rezgésre való felemelése és lényeges leegyszerűsítése. Míg a homeopátia, szinte végtelen számú szerrel dolgozik, addig a Bach virágterápia 38 archetipikus, vagyis ősi lelki problémára kínál gyógyírt. Ebből a 38 lelki típusból kell kiválasztanunk a számunkra szükséges gyógyszert.
Dr. Bach azt állította, hogy a legtöbb betegség okát az egész szervezet működésének zavaraiban kell keresni. De ezzel sem elégedett meg, szentül meg volt róla győződve, hogy a természetben léteznek olyan növények, melyek képesek fokozni a szervezet ellenálló képességét, káros mellékhatások nélkül, és ezek segítségével az ember tulajdonképpen önmagát gyógyíthatja.
Félelem Bach-virágok a félelemre
A Bach-gyógyesszenciák azonban nem a növények fizikai alkotórészeiből táplálkoznak, hanem a virágokban bennlakozó energiát és információt tartalmazzák. Ezt a gyógyító energiát speciális eljárással vonják el a növényektől és tartósító oldatban, nevezetesen alkoholban tárolják. Az így nyert finom szubsztanciát használják a betegséget okozó láthatatlan szintek (éteri, asztrális, mentális) kezelésére.
A Bach virágterápia a lelki egyensúlyt állítja helyre, tehát így az okot kezeli. Miután az ok már nem létezik, így a fizikai szinten megjelent elváltozások is helyreállnak, mert belső, lelki erőre teszünk szert, és szervezetünk öngyógyító erői működésbe tudnak lépni.

Tematika leírása (a tanfolyamon szóba kerülő témák, a teljesség igénye nélkül):

* Dr. Edward Bach élete és munkássága (homeopátiás és allopátiás alapelvek); Dr. Bach módszerével készülõ egyéb eszenciák;
* A Bach-virágterápia világ- és betegségképe;
* készítési ismeretek; adagolás, keverés; Rescue Remedy; az itthon megtalálható növényfajok; a
* Bach-terápia és az eszenciák engedélyezése és piaci helyzete;
*az alkati szerek és típus-gyógyírek; a Bach-virágterápia diagnosztikai módszerei;
*a Bach-terápia tudományos vizsgálatai, az eszenciák csoportjai, differenciáldiagnosztika;
*a Bach-növények ;
*lelki alaphibák a Bach-terápia gyakorlatában;
*részletes eszenciaismertetések.
Várjuk jelentkezését!
Online jelentkezés: itt>>>