ÉLETMÓDTÁBOR

Festői környezetben, erdők, tavak ölelésében, kiváló programmal, remek előadásokkal és még több gyakorlattal várjuk azokat, akik

"Nagyszerű élményekkel tértem haza. Aki pihenés mellett tanulni szeretne, annak ajánlani tudom."

 

"Látszott, hogy István, a tábor szervezője szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál.A helyszín megválasztásától kezdve a tartalmas, érdekes elődásokig minden tökéletes volt! Azoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy a legjobbaktól tanuljanak."

Alföldi Judit

 

"Köszönöm szépen az együtt töltött szép napokat .Nem táborban éreztem magam ,hanem egy kellemes nyaraláson ,ahol az elmém is megfelelő táplálékot kapott .A Tőled kapott recepteket itthon is kipróbáltam ,nagy sikere volt."

Üdvözlettel : Katalin"

Természetgyógyászatból vizsgázni szeretnének ( számukra az 5 napos bentlakásos Életmódtábor teljesítése kötelező). Családtagokat is szeretettel várunk!

- ŐSZI ÉLETMÓDTÁBOR : 2016. október 3-7.

Életmódtábor díja: 65. 000 Ft,-(Áfa-val)
A díj magába foglalja a szállást és a napi programokon túl a napi ötszöri étkezést és italfogyasztást ( üdítő, kávé, ásványvíz).


JELENTKEZÉS:

A táborra Online jelentkezés itt>>>>  

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

1-es csoport: 2016. április 30.

2-es csoport: 2016. július 22.

Jelentkezni a táborra az Online Jelentkezési Űrlap kitöltésével és a díj 50%-nak befizetésével lehet.
Helyszín: Nagybörzsöny
A szállás: 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
Életmódtábor napi program
18:00 órakor vacsora, majd szabad foglalkozás. A helyszín szépsége remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Előadások, gyakorlatok:

 • - Kommunikáció /  "első interjú" a természetgyógyászatban
 • (segítő és segítségnyújtó kommunikációjának gyakorlása)
 • - Bach-virágterápia ( elmélet és gyakorlat)
 • - Fitoterápia, gyógynövényismeret ( elmélet és gyakorlat)
 • - Hagyományos Kínai Orvoslás
 • - Meridián-diagnosztika, állapotfelmérés (elmélet és gyakorlat)
 • - Chi-gong
 • - Meditáció
 • - Autogén tréning
 • - Masszázs, köpölyözés ( elmélet és gyakorlat)
 • - Extrapszichológia


NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2016

 

1.: 2016. május 30-június 3.
2. : 2016. augusztus 22-26.

Helyszín: Nagybörzsöny

Ár: 65.000 Ft (A díj magába foglalja a szállást és a napi programokon túl a napi ötszöri étkezést és italfogyasztást ( üdítő, kávé, ásványvíz).)


ŐSZI ÉLETMÓDTÁBOR 2014

Helyszín: Domonyvölgy

Időpont: 2014. október 6-10

Ár: 65.000 Ft (A díj magába foglalja a szállást és a napi programokon túl a napi ötszöri étkezést és italfogyasztást ( üdítő, kávé, ásványvíz).)

"Köszönöm, hogy részese lehettem az idei őszi tábornak. Nagy élményekkel tértem haza. Minden nap tanultam új dolgokat. Az előadók felkészülten, érdekesen adták le az anyagokat, alkalmazkodva a kérdéseinkhez. Társaság nagyon baráti, családias volt. A választott helyszín egy gyöngyszem volt, kár hogy nem sok szabadidőnk maradt kicsit barangolni a környéken.

További sok ilyen sikeres megszervezéshez kívánok kitartást és lelkesedést!

Alföldi Judit, Szentgotthárd"

___________________________

"Nagyszerű élményekkel tértem haza. Aki pihenés mellett tanulni szeretne, annak ajánlani tudom."

___________________

"Látszott, hogy István, a tábor szervezője szívvel-lélekkel csinálja, amit csinál.A helyszín megválasztásától kezdve a tartalmas, érdekes elődásokig minden tökéletes volt! Azoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy a legjobbaktól tanuljanak."

___________________

A tábor összességében szuper volt!

 


KORÁBBI ÉLETMÓDTÁBOROK

NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2012. augusztus 27-31.

Helyszín: Dunakanyar

"Köszönöm szépen az együtt töltött szép napokat .Nem táborban éreztem magam ,hanem egy kellemes nyaraláson ,ahol az elmém is megfelelő táplálékot kapott .A Tőled kapott recepteket itthon is kipróbáltam ,nagy sikere volt .

Üdvözlettel : Katalin"


TAVASZI ÉLETMÓDTÁBOR 2012. március 19-23.

Életmódtábor díja: 65. 000 Ft,-(Áfa-val)
A díj magába foglaja a szállás és a napi programokon túl a napi ötszöri étkezést és italfogyasztást ( üdítő, kávé, ásványvíz).

"Kedves István,

Ezúton szeretném megköszönni az összes részvevő nevében az Életmód táborban folytatott lelkiismeretes, áldozatkész munkádat! Érdekesek, színesek voltak az előadások, átfogó képet kaphattunk a természetgyógyászatról. Szerencsére az idő is kedvező volt, így napsütésben sajátíthattuk el a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjait, vagy tanulmányozhattuk a növényeket. Ezen kívül betekintést nyerhettünk a fitoterápia világába továbbá lehetőségünk volt megismerkedni a hipnózis, és a Bach virágterápia alapjaival is. A rendszeres mozgás is fontos szerepet kapott: a jóga és a harcművészet mind-mind színesítették a napokat.

Nagyon finomak voltak az ételek, melyeket általában közösen készítettünk el, így lehetőségünk volt azt is megtanulni, hogy hogyan lehet egyszerűen egészséges ételeket készíteni.

Akinek csak tehetem, javasolni fogom, hogy a Széchenyi Egészségközpontban folytassa természetgyógyászati tanulmányait!

M.G.

2012. március"


NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2011


Életmódtábor időpontja: 2011. augusztus 22-26.
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)

"Kedves István!

Szeretnék köszönetet mondani ezért az egy hétért Neked, hiszen a hőségriadó ellenére szerintem maximális segítséget nyújtottál ahhoz, hogy megvalósuljon a tábor célja. Fogalmat kaptam arról, hogy mi is az a természetgyógyászat, mindemellett általad jónéhány fantasztikus módszerrel és emberrel ismerkedhettem meg, akik szintén rengeteg információval gazdagítottak és így együttesen is még nagyobb ösztönzést kaptam arra, hogy mélyebben tanulmányozzam ezt az egész különleges világot.
Nemcsak az előadók és a napi program, hanem a mindennapi ötszöri étkezés biztosítása, elénk tálalása is a fáradtságos, lelkiismeretes munkádat iícséri.
Köszönöm szépen mindezeket! :)  "

Ferró Bea


TAVASZI ÉLETMÓDTÁBOR 2011.

Életmódtábor időpontja: 2011. április 11-15.
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Helyszín: Dunakanyar

NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2010.

Életmódtábor időpontja: 2010. augusztus 23-27
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Helyszín: Dunakanyar

TAVASZI ÉLETMÓDTÁBOR 2010. április

Életmódtábor időpontja: 2010. április 26-30
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)

NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2009. augusztus

Életmódtábor időtartama: 2009. augusztus 24-28.
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Helyszín: Dunakanyar

TAVASZI ÉLETMÓDTÁBOR 2009.

Életmódtábor időtartama: 2009. március 30-április 3.
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Helyszín: Dunakanyar

ŐSZI  ÉLETMÓDTÁBOR 2008.

Életmódtábor időtartama: 5 nap, november 24-28-ig
Életmódtábor díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Helyszín: Dunakanyar

 


TAVASZI  ÉLETMÓDTÁBOR 2008


ŐSZI  ÉLETMÓDTÁBOR 2007


Életmódtábor időtartama: 5 nap
Életmódtábor várható díja: 65 000 Ft,-(Áfa-val)
Az életmódtbábort a Dunakanyar csodálatos környezetében tartottuk meg.
Programok:

NYÁRI ÉLETMÓDTÁBOR 2007.


Életmódtábor időtartamar: 5 nap, 2007.  június 25,26,27,28,29.
Életmódtábor díja: 54 000 Ft,-+Áfa

A nyári életmódtábor a Börzsöny aljában, csodálatos környezetben került megrendezésre.
„
Szívesen maradnánk még egy hétig! A társaság nagyon jó volt, összekovácsolódtunk, szinte azonnal családias lett a légkör.
A témában járatos előadók és a színes tematika hozzásegített a tudásunk elmélyítésében és megszilárdításában, új ismeretekre tettünk szert.
Melyek is ezek? Hogyan segít a gyógynövény ( fitoterápia), a Bach-virágterápia, a fülakupunktúra, a Chi- kung, Thai-Chi, Thaywondo, az egészséged megőrzésében, a betegség meggyógyításában. Esténként nagyot sétáltunk, gyógynövényeket gyűjtöttünk. Az ételek kiválóak voltak, naponta ötször étkeztünk, a mesés környezetben felfrissültünk. Sajnos a meggyleves, lecsó, mediterrán saláta receptjét még a meditációk során sem sikerült felfednünk.:-)))
Maradandó élményekkel tértünk haza.
A résztvevők hálás szívvel köszönik meg a táborvezetőnek (Dr. Széchenyi Istvánnak) a lelkiismeretes, odaadó és kiváló munkáját.

A tábor résztvevői”


FEBRUÁRI  ÉLETMÓDTÁBOR 2007.

" Már sokan írtak nektek az oktatás színvonaláról, hangulatáról, ezért én az életmódtáborról írok inkább. Végzett ismerőseim felkészítettek, hogy ne várjak túl sokat. Többnyire egy hetes aszkéta életmódról a napot hébe-hóba kitöltő előadásokról, programokról számoltak be. Itt egészen MÁS!! Az érdekes programok egész napunkat kitöltötték. Napi ötszöri étkezést biztosítottak igazán jó minőségű élelmiszerekből. A teljes programot gazdagsága miatt nem tudnám leírni, de összefoglalva elmondható, hogy a természetgyógyászat különböző ágaiba nyerhettünk betekintést a bioenergetikától a Bach virágterápián keresztül a Hagyományos Kínai Orvoslásig. Nem hiányzott a mozgások ismertetése sem (Jóga,Thaywon-do).  Azért  egy napirendet írnék, hogy el tudjátok képzelni. A reggeli után  egy csoportos meditációval kezdtük a napot. A délelőtti program ez után következett. Az előadás szünetében mindig volt teázási/ folyadékfelvételi lehetőség. A délelőtti előadást követően közösen mentünk ebédelni. Az ebéd után folytatódott az előadás, vagy új előadó érkezett másik érdekes témával. A napot közös főzéssel, vagy az oktatónk által készített vacsora elfogyasztásával és nagy beszélgetésekkel zártuk.  Mindenkinek javasolni fogom, hogy az életmódtábort a Széchenyi Egészségközpont szervezésében töltsék el. "

Dr. Kiss Barbara
orvo
s
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------