STRESSZOLDÁS, FESZÜLTSÉG- ÉS SZORONGÁSOLDÁS FÜLAKUPUNKTÚRÁVAL >itt>
ÉS/VAGY RELAXÁCIÓS TECHNIKÁKKAL (pl: Autogén tréning, Légzőgyakorlatok, stb.) ILLETVE EGYÜTTES ALKALMAZÁSUKKAL
 
--------------------------------------------------------------------------------
 
Stresszkezelő tréning

 Fülakupunktúrás kezelés, amely történhet tűvel, gyógynövénymagvakkal és fájdalommentesen soft-lézerrel. A kezelés célja ugyanúgy, mint a dohányzásról való leszoktatásnál, a vegetatív idegrendszer egyensúlyának helyreállítása. Az általunk 17 évben alkalmazott kezelésben részt vevő személyek saját élményű beszámolói : „beköszöntött a világbéke” különböző szinonimáit fogalmazták meg. Egész napos tréningen résztvevő személyek ( orvoslátogatók, tanfolyami hallgatók) a következőket fogalmazták meg: „A NADA 5 pontos kezelést követően, az egyébként fárasztó nap végén sokkal frissebb  voltam,  mint más esetben, vagyis az intenzív  szellemi megterhelés sokkal kevésbé volt fárasztó.”

Számos nemzetközi vizsgálat alapján az akudetox kezelés a stressz alábbi tüneteit képes kezelni:

magas vérnyomás
fejfájás
emésztési zavarok
álmatlanság
depresszió
félelem
szorongás
ingerlékenység
dühkitörések
kimerültség
érzelmi üresség érzése

Az akudetox kezelés további pozitív hatásairól itt olvashat.>>>>

Kérjük, olvassa el esettanulányainkat: >>>>>


MAGYAR AKUPUNKTÚRÁS ORVOSOK TÁRSASÁGA XXVIII. KONGRESSZUSA, valamint VI. SINO-MAGYAR ORVOSI FÓRUM
Budapest, Novotel Budapest Centrum Hotel - 2013. szeptember 28-29.


1.) Az auriculoterápia prolaktin-szint csökkentő hatásának igazolása laborvizsgálat és meridián-diagnosztika segítségével
-     Innovatínv– pilot kísérlet: kettős vak, kontrollált, randomizált kutatás


Stressz és FÜAA keleti orvoslás pontrendszerének kezelésével/mérésével és a nyugati medicina laboratóriumi eredményével bizonyítottuk, hogy a serum prolaktin-szint azonnal csökkenthető, következésképpen akár az elhúzódó stressz okozta ártalmak is megelőzhetőek: mint nyugtalanság, idegesség, álmatlanság. Ez a szemlélet a megelőzésben/egészségmegőrzésben nagyon fontos, ugyanis lehet, hogy még nincs tünet és nincs panasz, de már műszeres méréssel kimutatható az a változás, amely a továbbiakban pszichoszomatikus betegségként manifesztálódhat. Ezután, bár a laboratóriumi leletek lehetnek még mindig negatívak, mégis: szorongás vagy pánik, migrén, emésztési, szexuális zavarok alakulhatnak ki. A következő szakaszban a szervezet pszichoszomatikus betegségeket produkál. Az immunrendszer adaptációját gyengíti a stresszes állapot, amelynek: gyomorfekély, nyombélfekély, magas vérnyomás, szívinfarktus, cukorbetegség, allergia, asztma, hajhullás, menstruációs zavarok, meddőség, impotencia, daganatos megbetegedés is lehet a következménye.
A kutatás témája az 5 pontos (NADA) fülakupunktúrás kezelés hatása, amelyet a laborvizsgálat (serum prolaktin-szint) egészített ki.  A hagyományos kínai orvoslás végpontrendszere(12 fő meridián kezdő – illetve végpontjai) mérésével, a bőr vezető-képesség változásának nyomon követésével történt.